Van Holland Sport | Uw sportgroothandel

Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres!

(0318) 57 28 03

Gelegen in Midden-Nederland
Grootste showroom van de regio 150M2

u bevindt zich hier: Home  /  Sportprijzen


Sportprijzen

Uw specialist in alle soorten

Voor elke sportgelegenheid hebben wij passende prijzen beschikbaar. Dit varieert van medailles, plaquettes, vaantjes tot een bekertje en heuse wisseltrofeeën. Kortom, sportprijzen in alle maten en prijsklassen.

Passende prijzen, niet alleen voor de bekende en voor de hand liggende sporten, maar vooral ook verrassende prijzen. Het assortiment biedt tal van paarden, honden, kippen, duiven en vissen. Zelfs adelaars, want bij het golfen kun je een eagle slaan. Stel met ons uw evenementen kalender samen, selecteer de gewenste producten en wij zorgen voor een snelle en correcte levering.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de gewenste teksten en logo's secuur op de producten worden aangebracht. U bent van harte welkom in onze showroom en de koffie staat voor u klaar.

Dit is slechts een greep uit ons assortiment! Wij leveren alle soorten sportprijzen van alle sportenWe gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het