Sportkleding

Sportkleding voor alle sporten, sporters en teams.
Voor iedereen de juiste outfit.

Wij leveren sportkleding van alle bekende sportmerken. Op deze pagina vindt u de catalogus van ieder merk in ons assortiment.

We noemen onszelf een groothandel, maar u kunt ook in kleine aantallen bij ons bestellen. Wilt u een sportoutfit voor uzelf? Daar helpen we u ook graag mee. Alle sportkleding en -accessoires kunnen in onze showroom gepast worden en naar uw wens bedrukt worden.

Verenigingen

Sportverenigingen kunnen bij Van Holland Sport hun leden in het eigen tenue steken. Wij helpen bij het selecteren van de juiste teamkleding, ontwerpen het geheel naar uw eigen wensen en zorgen ervoor dat uw sponsors netjes gepresenteerd worden. Een mooie manier om je, behalve door je sportprestaties, ook via het tenue je te onderscheiden!

Voor de juiste maten kan er in onze showroom gepast worden. In onderstaande catalogussen kunt u de sportkleding voor u of uw team op uw gemak uitzoeken. Graag horen wij het van u, als u advies nodig heeft of vragen heeft. Ook als u kleding wilt laten bedrukken, mag u contact met ons opnemen. U ontvangt van ons een digitaal voorbeeld van uw ontwerp.